Norbert Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Jak w tytule , czy ktoś może posiada i mógłby zeskanować? Albo zna link do istniejącej o ile taka w sieci jest? Druga sprawa , w komplecie dostałem taką blaszkę , nie wiem do czego służy a zastanawiam się , czy da się w tej aparaturze zrobić tak by drążek gazu chodził ciut ciężej , z wyczuwalnym grzechotaniem tak jak to mam w zwyklym esky. Pozdrawiam
alchemique Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Z tego co wiem to raczej takowej brak :]
Norbert Opublikowano 2 Października 2008 Autor Opublikowano 2 Października 2008 alchemique, no jest fizycznie bo w polskich sklepach np na helipad.pl są dostępne z polską instrukcją. Problem w tym że jakoś albo nikt do tej pory nie zeskanował jej do sieci albo ja kiepsko szukam.
Gość Anonymous Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Problem w tym że jakoś albo nikt do tej pory nie zeskanował jej do sieci No kolego, mocno krytykowałeś kradzież softu a nielegalne rozpowszechnianie instrukcji, która też jest własnością intelektualną popierasz?
Norbert Opublikowano 2 Października 2008 Autor Opublikowano 2 Października 2008 przemek_pc, tu się z Tobą nie zgodzę. Oprogramowanie owszem , kopiowanie go i sprzedawanie nielegalne owszem. Ale coś takiego jak instrukcja obsługi w ojczystym języku do urządzenia które fizycznie kupiłem i posiadam i podciąganie jej pod piractwo to już lekka przesada. Równie dobrze mgę napisać do producenta z prośbą o udostępnienie wersji PL załączając skan dowodu zakupu radia. Ale znając życie trwało by to miesiącami ( już kiedyś to przerabiałęm i czekałem 4 miesiące ).
diem Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 KLIK Wznow temat bo link nie dziala. A Przemkiem sie nie przejmuj, jest monotematyczny i nudny powoli.
Gość Anonymous Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 A nie widzisz tego " " na końcu zdania ?
Gość Anonymous Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 A przemkiem sie nie przejmuj Kolego diem, najpierw przedstaw się z imienia a później wróć do podstawówki aby powtórzyć zasady pisowni imion. Co do monotematyczności i nudności to odpowiedź jest powyżej, no chyba że wasze przeglądarki nie wyświetlają " " Wracając do tematu, blaszkę dostałeś po to abyś mógł zlikwidować grzechotkę na gazie, wtedy drążek będzie wracał do neutrum. Przydatne przy sterowaniu samochodami i chyba również łódkami.
diem Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Poprawilem. Blad wynikal z podejscia do osoby bo Ty ciagle o tym samym, nawet Twoje zarty na temat legalnosci chyba juz zaczely mnie irytowac No ale ok, peace and love
-==PEGAZ==- Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Panowie ... spokojnie ...
diem Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 To tak pol zartem pol serio bylo ps. "A Przemek pisze posta pod postem !!!" :D:D edit: pisze sie Pse Pana Moderatora!!!
Gość Anonymous Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Pse pana moderatora, a diem to skarzy i wytyka język EDIT: ... i jesce sie wymondza
Norbert Opublikowano 2 Października 2008 Autor Opublikowano 2 Października 2008 norkomp@gmail.com Dzieki Ile to zajmuje?
Norbert Opublikowano 2 Października 2008 Autor Opublikowano 2 Października 2008 OK, dzieki wielkie. Nie wiem ile jednorazowo gmail przepuszcza wiec podziel moze na kilka archiwow. Pozdrawiam.
Leda_g Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Tak też robię, jest po 16mB. Ale to potrwa bo wysyłka to tylko 256kbitów
Hezak Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Leda_g czy też mógłbym otrzymać tą instrukcję?Proszę Cię bardzo. heniekzakrzewski@interia.pl
s1016 Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Ja tez bardzo poproszę s1016@o2.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.