Norbert Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Jak w tytule , czy ktoś może posiada i mógłby zeskanować? Albo zna link do istniejącej o ile taka w sieci jest? Druga sprawa , w komplecie dostałem taką blaszkę , nie wiem do czego służy a zastanawiam się , czy da się w tej aparaturze zrobić tak by drążek gazu chodził ciut ciężej , z wyczuwalnym grzechotaniem tak jak to mam w zwyklym esky. Pozdrawiam
Norbert Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 alchemique, no jest fizycznie bo w polskich sklepach np na helipad.pl są dostępne z polską instrukcją. Problem w tym że jakoś albo nikt do tej pory nie zeskanował jej do sieci albo ja kiepsko szukam.
Guest Anonymous Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Problem w tym że jakoś albo nikt do tej pory nie zeskanował jej do sieci No kolego, mocno krytykowałeś kradzież softu a nielegalne rozpowszechnianie instrukcji, która też jest własnością intelektualną popierasz?
Norbert Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 przemek_pc, tu się z Tobą nie zgodzę. Oprogramowanie owszem , kopiowanie go i sprzedawanie nielegalne owszem. Ale coś takiego jak instrukcja obsługi w ojczystym języku do urządzenia które fizycznie kupiłem i posiadam i podciąganie jej pod piractwo to już lekka przesada. Równie dobrze mgę napisać do producenta z prośbą o udostępnienie wersji PL załączając skan dowodu zakupu radia. Ale znając życie trwało by to miesiącami ( już kiedyś to przerabiałęm i czekałem 4 miesiące ).
diem Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 KLIK Wznow temat bo link nie dziala. A Przemkiem sie nie przejmuj, jest monotematyczny i nudny powoli.
Guest Anonymous Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A nie widzisz tego " " na końcu zdania ?
Guest Anonymous Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A przemkiem sie nie przejmuj Kolego diem, najpierw przedstaw się z imienia a później wróć do podstawówki aby powtórzyć zasady pisowni imion. Co do monotematyczności i nudności to odpowiedź jest powyżej, no chyba że wasze przeglądarki nie wyświetlają " " Wracając do tematu, blaszkę dostałeś po to abyś mógł zlikwidować grzechotkę na gazie, wtedy drążek będzie wracał do neutrum. Przydatne przy sterowaniu samochodami i chyba również łódkami.
diem Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Poprawilem. Blad wynikal z podejscia do osoby bo Ty ciagle o tym samym, nawet Twoje zarty na temat legalnosci chyba juz zaczely mnie irytowac No ale ok, peace and love
diem Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 To tak pol zartem pol serio bylo ps. "A Przemek pisze posta pod postem !!!" :D:D edit: pisze sie Pse Pana Moderatora!!!
Guest Anonymous Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Pse pana moderatora, a diem to skarzy i wytyka język EDIT: ... i jesce sie wymondza
Norbert Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 norkomp@gmail.com Dzieki Ile to zajmuje?
Norbert Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 OK, dzieki wielkie. Nie wiem ile jednorazowo gmail przepuszcza wiec podziel moze na kilka archiwow. Pozdrawiam.
Leda_g Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Tak też robię, jest po 16mB. Ale to potrwa bo wysyłka to tylko 256kbitów
Hezak Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Leda_g czy też mógłbym otrzymać tą instrukcję?Proszę Cię bardzo. heniekzakrzewski@interia.pl
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.