enter1978 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Nic jeszcze nigdy w tym dziale nie pisałem , to mam krótki film z nauki dzisiejszego latania, nowym modelem, samodzielnie zbudowanym zresztą. Jak dla mnie jest to najlepsza maszyna jaką miałem i dopiero tym modelem da sie uczyc latać, bo poprzedni akrobat kupiony w sklepie jako gotowiec , to był i zresztą jest nadal , ale do polatania tam i z powrotem a nie nauki figur. Model jest , chęci są, teraz potrzebny jest długi trening i może coś kiedyś z tego będzie
Bacacyl Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Nie wiem czy wiesz, ale latasz pod oknami budynku w którym była hrubieszowska modelarnia, prowadzona przez nieżyjącego już Wiesława Korczaka utytułowanego zawodnika kadry Polski w klasie F1A z lat 70 -tych.
enter1978 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Tak wiem . Nawet sie tym interesowałem kiedyś czy tam ktoś nie prowadzi modelarni, ale chyba tam modelarni już nie ma. Teraz jak sie nie mylę jedyna modelarnia w Hrubieszowie jest w szkole Nr3 (ale numeru szkoły pewny nie jestem)
Rekomendowane odpowiedzi