enter1978 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Nic jeszcze nigdy w tym dziale nie pisałem , to mam krótki film z nauki dzisiejszego latania, nowym modelem, samodzielnie zbudowanym zresztą. Jak dla mnie jest to najlepsza maszyna jaką miałem i dopiero tym modelem da sie uczyc latać, bo poprzedni akrobat kupiony w sklepie jako gotowiec , to był i zresztą jest nadal , ale do polatania tam i z powrotem a nie nauki figur. Model jest , chęci są, teraz potrzebny jest długi trening i może coś kiedyś z tego będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Nie wiem czy wiesz, ale latasz pod oknami budynku w którym była hrubieszowska modelarnia, prowadzona przez nieżyjącego już Wiesława Korczaka utytułowanego zawodnika kadry Polski w klasie F1A z lat 70 -tych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Tak wiem . Nawet sie tym interesowałem kiedyś czy tam ktoś nie prowadzi modelarni, ale chyba tam modelarni już nie ma. Teraz jak sie nie mylę jedyna modelarnia w Hrubieszowie jest w szkole Nr3 (ale numeru szkoły pewny nie jestem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi