markac Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Witam. Ciąg dalszy zabawy z serwisem. Wg faktur, które dostałem od Graupnera, wygląda to tak: MX-12 - kein Fehler feststellbar R700 - kein Fehler feststellbar No to pobiegłem po tłumacza i wyszło, że "kein Fehler feststellbar" to "bez błędów". Czy to oznacza, że nie zostało nic zrobione, czy może to status po naprawie? Dodatkowo dostałem gratis ładowarkę Graupnera, ale nie wiem czemu i za co. Może reklamacja była zasadna jednak? AKTUALIZACJA Zamiast do sklepu paczka przyszła bezpośrednio do mnie, więc muszę zwrócić ładowarkę i faktury tam znajdujące się Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Witam Nadajnik i odbiornik napewno zostal w serwisie sprawdzony i odeslany w 100% sprawny.Graupner stracil zbyt wielu klientow na rzecz Futaby, takze napewno to sprawdzili. A ladowarka napewno sie przyda Kolega wymienial w serwisie wyswietlacz i dostal 4 cyfrowe serwa Graupnera tez gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.