korni30 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Dobrze że mi samolota nie trafiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 hmm a silnika nie dało się wyłączyć i pokrążyć w spokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni30 Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 No właśnie odnośnie silnika.Przestał sie wyłączać .pracuje na małych obrotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 No właśnie odnośnie silnika.Przestał sie wyłączać .pracuje na małych obrotach No to coś nie teges ... a co w momencie podłączania pakietu, czy obroty nie schodzą do zera dopiero po starcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni30 Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 No to coś nie teges ... a co w momencie podłączania pakietu, czy obroty nie schodzą do zera dopiero po starcie ? przy podłączeniu pakietu wszystko ok obroty schodzą do zera jak model leży na ziemi czy w reku, ale tam na górze niestety silnik pracuje cały czas są to małe obroty ale pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Nie próbowałeś zaradzić temu.Ja co prawda miałem podobnie ale to była wina drąga od silnika a raczej potencjometru.Wymieniłem zapobiegawczo od razu dwa i jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni30 Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 jeszcze nie zaradziłem ale zauważyłem dziwną rzecz.Po rozbindowaniu odbiornika z nadajnikiem silnik dostaje lewych obrotów.muszę zmieniać przewody, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi