Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysztofus Opublikowano 7 Maja 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Witam. Postanowiłem zbudować kolejnego L-39, tym razem większego. No i jest, rozpiętość 93 cm, długość 123 cm. Model napędza EDF midi fan 90 mm zasilany pakietem 6s 2600 mAh(lot testowy) docelowo 4000 mAh. Materiał do budowy - depron. Waga do lotu z pakietem 2600 mAh - 1,6 kg. Pierwszy lot. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Pięknie. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Jaki czas lotu przewidujesz na tym 4000mah ? Z czystej ciekawości pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofus Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Pakiet 2600mAh przy spokojnym lataniu starcza na ponad 10 minut, gdy lot jest dynamiczny w granicach czterech. Pakietu 4000mAh jeszcze nie testowałem, jak dotrze przetestuję i opiszę. Ogólnie model szybki, zwinny i co najważniejsze łatwy w pilotażu, ale ślimaczyć się po niebie też potrafi. Robercie dziękuję, bardzo mi miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi