haszczu Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Witam serdecznie wszystkich. Mam na imię Krzysiek i jestem z Podkarpacia. On nie dawna zacząłem interesować się modelami RC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Witaj. To nie forum motoryzacyjne Avatar nie jest zgodny z regulaminem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haszczu Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Sorry juz poprawione :-) Dzięki za zwrócenie uwagi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Krzysiek może wydam Ci się upierdliwy (choć to nie ja pisałem regulamin) ale przeczytaj dokładnie ten punkt 2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi