Skojon Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Witam wszystkich na forum Jestem nowy w modelarstwie latającym, na pierwszy ogień idzie Zefir Jestem z okolic Warszawy, jest tu jakieś lotnisko? Chętnie porozbijałbym w towarzystwie doświadczonych modelarzy jakieś modele Chętnie zakupie jakąś aparaturę 4ch za mniej niż 100 naszej waluty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 No witaj, a może jakies imie że nie zwracac się przez 'Ej' Co do aparatury to może lepiej troszke dozbieraj i kup sobie lepszą bo wątpie za do 100 cos kupisz... :wink: Ale jak do zefirka to na początek 2-3 kanałówka uzywka wystarczy... taka juz łatwiej dostać za 100. PS: Ja 3 kanałowego Hiteca Ranger kupiłem za 50 zł... Prawie nówka... lezał w szafce u gościa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Witam. Na aledrogo widziałem tanio 5 kanałowe radia. Flasha5 kupiłem za 350zł wiec uważam ze to był dobry interes. A z radia jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.