Toudi Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=7365212146 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomak Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 http://www.modele.sklep.pl/pl/Katalog/SAMOLOT-ZDALNIE-STEROWANY/FF-F014-PNP-Pilatus-PC9-PNP-SkyBlue-White.html?pa=37&dm=thzgfwaxbnbxkumc&pp=28&producer=3480 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 A zakupiłem Poczekamy, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibnexus Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Za tą cenę trudno się oprzeć, też się mało nie skusiłem, ale nie mam już gdzie tego upychać . Ja to bym podwozie od razu wywalił, zanim się samo zdemontuje, no i śmigło bym przy tym wrzucił składane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Jest dobrze Koniecznie wrzuć film z oblotu. Jestem bardzo ciekawy jak to maleństwo lata. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomak Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 U mnie przy pierwszym starcie podwozie się katapultowało i zmieliło te słomkowe śmigło, czego można się bylo w sumie spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibnexus Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Tak jak przewidywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomak Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 A jakieś pomysły na śmigło? Gdzieś na RCgroup wyczytałem, że ktoś latał na 6x4 i 6x5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Pytanko... jak zdjąłeś śmigło? Delikatnie mnie się nie udaję :/ Ba, nawet z użyciem siły (tak, odkręciłem imbusa w kołpaku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomak Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Po wykręceniu imbusa w miarę lekko zeszło pociągając ręką, było jakby sklejone do wału ale zeszło bez podważania itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibnexus Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Ja do mojego małego akrobatka założyłem takie coś za grosze, ale do tego Pilatusa może być przymałe https://hobbyking.com/en_us/folding-propeller-w-hub-18mm-2mm-shaft-5-1x3-1-2pcs.html Edit: ooo są i większe, tylko czy można je kupić https://hobbyking.com/en_us/folding-propeller-w-hub-18mm-2mm-shaft-6-5x4-1pc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomak Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 U mnie na razie 6x4. Może mi się uda jeszcze dziś wyskoczyc oblatac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Mój już dotarł. Gdybym go kupił w cenie przed promocją to bym się mocno zdenerwował. Fabrycznie podwozie pod skrzydłami odpadlo. Lotki wymagają poprawek bo nie pracują w pełnym zakresie. Klej obrzydliwy i brązowy, model w wielu miejscach ubrudzony. Śmigło wyraźnie bije na boki. W planach mam od razu usunąć śmigło, obciąć podwozie, poprawić powierzchnie sterowe. Nie chce mi się wierzyć, że ten model ktoś odważył się sprzedawać za prawie 300zł. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Tomak daj znać jak 6/4 daje radę. Jak za stówę nie będę marudził o przebarwieniach wynikających z masowej, szybkiej produkcji... koszt modelu wynagradza wszelkie niedociągnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Ja nie marudzę przy 99zl. Dziwię się, że ktoś chciał to sprzedawać prawie trzy razy drożej. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Panowie drodzy - czy napęd żarówka klasy .06 spisałby się w tym modelu? Jak myślicie po tym jak już macie modelik w rękach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Co to jest napęd żarówka klasy 06? Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomak Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Marcin, 6*4 przy oblocie się sprawdził. Ogólnie model potrzebuje prędkości do latania i jest strasznie nerwowy nawet przy lekkim wietrze. Niestety nie mam filmu ale pierwsze parę sekund to jest walka o przetrwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Co to jest napęd żarówka klasy 06? Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Silnik żarowy. Myślę, że by dało radę zrobić taką konwersję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi