oki188 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Szczerze ale odpuść sobie reanimację tego co masz. Przede wszystkim aluminiowa rama jest do niczego po każdym wypadku wymaga prostowania. Za cenę rzeczy jakie musiał byś kupić do modelu, kupisz używaną 450 dużo nowszą i już na flybarless Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kismo Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Ramę mogę zmienić bo też mam więc nie taki diabeł straszny Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Szkoda ładować się w koszty. Modele klasy 450 w FBL można kupić niedrogo jako używane albo kupić nowy KIT i dowolnie go wyposażyć. Na stronie rcforever.pl masz wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi