Matijus Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Witam. Jako że przez moją głupotę poprzednią ładowarkę ukatrupiłem, z lotniska sprzedał mi ktoś inną za przysłowiowy czteropak. Tyle że problem jest z podłączeniem, oryginalnie ładowarka ma krokodylki dobra opcja na lotnisku. Lecz problem pojawia się w domu, posiadam zasilacz ze starej ładowarki, ale nie mam pojęcia który to plus/minus na wyjściu tego zasilacza. Jak to w zwyczaju złośliwości rzeczy martwych mój miernik gdzieś się schował i nie mogę go znaleźć, pewnie śmieje się ze mnie w kącie gdzieś. I tu pytanie do jasnowidzów/ kaznodziejów, czy któryś z Panów jest w stanie wyciągnąć swoją szklaną kulę i wyczarować który to plus czy minus na tym wyjściu? Dodaje też zdjęcie wejścia w starej ładowarce tej spalonej do którego należał ten zasilacz, może coś tam komuś to powie jak co z czym. I ew. czy ktoś ma jakiś fajny patent aby to łączyć w domu na krokodylki (oczywiście bym uważał aby się nie stykały) lub jakiś inny patent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoferbp Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Cześć Na zasilaczu masz symboliczne oznaczenie biegunowości - środkowa część wtyczki "+", zewnętrzna część "-" Nie trzeba żadnej kuli... Pozdrawiam Krzysztof 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Cześć Na zasilaczu masz symboliczne oznaczenie biegunowości - środkowa część wtyczki "+", zewnętrzna część "-" Nie trzeba żadnej kuli... Pozdrawiam Krzysztof O kurcze to teraz to wyszedłem na głupka bo nawet nie spojrzałem Dziękuje PS. Narazie zrobiłem takie "cycki" do połączenia. Potem coś pomyślę aby to przerobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi