motyl Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Tak tak teraz już można napisać że było rewelacyjnie !! Ale zacznijmy od początku. Na początku był plan który poddaliśmy realizacji i tak dzięki temu 11.10.2008r spotkaliśmy się z @modelpiotrek na wspólne latanko i nie tylko. Po rozpakowaniu w Wiśle pojechaliśmy na OCHODZITE.........a zresztą co tu pisac wystarczy popatrzeć A lotny dzień zakończyliśmy świetnym ogniskiem pod wprawnym okiem strażackim Przy kiełbaskach i piwku Następny dzień lotny już w większym gronie. Po wdrapaniu na szczyt zastaliśmy już 2 modelarzy, następnie dołączył Jorguś z 2 lub 3 kolegami, a później to już poszło lawinowo. Ostatecznie było chyba nas z 12-15 z modelami. poniżej fotki nasze (ja, modelpiotrek i Jorguś) Po tak wspaniałym drugim dniu lotnym rozstaliśmy się i rozjechaliśmy do domu. Później jeszcze dołączę kilka fotek współlotników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 aleście przepalili fotki :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 aleście przepalili fotki :twisted: No niestety Piotrka córka dostała mój aparat i nie przełączyłem z trybu Manualnego :/ Ale zawsze lepsze takie niż wcale Mam sporo modeli w locie, ale niestety przepalone doszczętnie Może Piotrek coś dołoży konkretnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Plan był ambitny od początku:) ale został wykonany w 100% Dopisała nam pogoda i wspaniałe towarzystwo a to najwazniejsze Sobota wiatr około 3m/s ale nie stały tylko podmuchy termiczne.W sobotę latalismy z Marcinem (Motyl) oraz z kolegą z Bielska Białej.Wieczorem zasłużony odpoczynek -ognisko ale bez spiewów:) Niedziela powitała nas znów cudowną pogodą,szybkie sniadanie i na zbocze.Na szczycie zaskoczenie już dwóch modelarzy ze Skoczowa jest na miejscu,za chwilkę dojeżdża Jurek Markiton z za chwilkę inni w sumie tak jak Marcin pisał zebrało nas się około 12-15 luda do latania .Wiatr silniejszy niż w sobotę w porywach do 7-8m/s ale kominy już nie tak często chodziły jak w sobotę.Wspaniałą, wręcz cudownie jest latac w pięc-sześc modeli naraz na zboczu:) Popołudniu szczęśliwiają nas swoją obecnością glajciarze:) Podsumowując wyjazd bardzo udany:) Marcin już kombinuje jak tu wyskoczyc w Listopadzie Jedynym minusem okazały się korki w drodze powrotnej. Szczęśliwy Motyl:) Modele nam pilnował pies od Jorgusia:) Jorguś z Calebem w jednym kominie:) Aparatury na szelkach Zbyszka REVOC !!!! modelarska sjesta:) Życie jest piękne:) Powrót do domu a modele w plecakach REVOC My tu jeszcze wrócimy:) Nie zabrakło wieczornego ogniska pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Jest już też filmik z tego latania Zapraszam!!!!! Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Niestety filmu nie da się obejrzeć: This is a private video Do you have permission to watch this video? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Już poprawione:) Wybaczcie późno wczoraj już było a raczej dzisiaj wcześnie:) Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 To ja też pochwalę się moim psem. http://pl.youtube.com/watch?v=SYYI5HaTXKk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Motyl już męczy na Listopad 11-12:) ja jestem chętny ale tym razem na jeden dzień może ktoś jeszcze? bedzie więcej luda do latania:)) Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Miejscówka do latania pierwsza klasa Życzę udanych lotów następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 ej Piotruś piotruś Nie męcze, tylko proponuje i nie 11-12, a 8-11 listopada. Więc rebiata kto chętny ?? Jest jeszcze jedno zapytanie OCHODZITA czy ŻAR ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Poniżej kilka fotek inniejszych Może ktoś sie rozpozna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 No Jorguś na ostatniej fotce to się na pewno rozpozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Jorgusiowa grzywka jest świetnym wiatrowskazem Szkoda tylko że nie mam zdjęć "parajeta" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 No cóż Tomku - Freska ustępuje urodą ale przy modelu po lądowaniu jest pierwsza.......Myślałem, że jest jednorazowa. Teraz muszę zmienić zdanie. Te ryże, irlandzkie wszystkie takie sympatyczne i modelarsko uzdolnione ? Pozdrawiam - Jorguś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.