rast Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Pierwszy test lądowania do ręki na tarasie teraz to już mi się nie będzie chciało wychodzić na łąkę https://www.youtube.com/watch?v=itm7gQXGHNs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Teraz to jakaś kanapa piwko ładowarka obok i już nie wypad na lotnisko tylko wypad na balkon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Otóż to. A gdzie można dostać ten model? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rast Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Otóż to. A gdzie można dostać ten model? Pozdrawiam Jest to Kinetic od Hackera, niestety chyba nikt go nie sprzedaje w Polsce. Kupiłem kiedyś na allegro za grosze. służy u mnie już któryś sezon, silnik juz ma 2 zamontowany poza tym śmiga jak szalony. do spokojnego latania 2S a 3S do powariowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi