odlocik Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Uszanowanie wszystkim komu ono należne ;-) Jestem Marek z okolic Gdańska - nie po raz pierwszy zakładam tu konto, lecz przez swoją niewysoką aktywność jestem zmuszony czasem to zrobić. Latam Betą i ot... chciałbym czymś większym ale wciąż brak miejsca ;D Do miłego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Co najmniej 2 konta nie są zgodne z regulaminem... Po co zakładasz kolejne ,nie możesz się zalogować na poprzednie ,nie pamiętasz hasła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Napisz do mnie na PW ogarniemy stare konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi