KJ Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Witam wszystkich uczestników forum. Na imie mam Krzysiek i mieszkam w Bytomiu. Modele, które posiadam: Śmigłowce: HIROBO Sceadu EVO 50, T-Rex SE Samolot: dwupłatowiec z depronu z silnikiem 3f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Witaj w gronie modelarzy :!: Napisz jeszcze jakie modele budujesz :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Witaj Krzysiu w naszym gronie! Widze że coraz więcej modelarzy z moich okolic przybywa na Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 witam cie ten depronik to nie czasem troll?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KJ Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Nie wiem o co ci chodzi z tym trollem? Link do mojego deprona: http://robotyka.internetdsl.pl/viewtopic.php?t=17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.