Ładziak Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ładowarka doznała olśnienia i działa :shock: Może ją niechcący _nadepłeś_? ;-) Na serio to obstawiam błędny wybór programu lub mechaniczny problem z połączeniem. Jak się człowiek zdenerwuje i coś sobie ubzdura, to takie efekty wychodzą... a potem na spokojnie okazuje się, że wszystko jest OK. Najważniejsze, że działa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Na serio to obstawiam błędny wybór programu lub mechaniczny problem z połączeniem. Jak się człowiek zdenerwuje i coś sobie ubzdura, to takie efekty wychodzą... a potem na spokojnie okazuje się, że wszystko jest OK. Najważniejsze, że działa No niestety nie Kable były sprawdzone, miernik mam i zasilanie dochodziło do ładowarki, program nie był wybierany błędnie bo ładowarka po prostu nie czuła pakietu :/ najważniejsze jest to że działa i mam teraz 2 sprawne ładowarki :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 i mam teraz 2 sprawne ładowarki Taki to pozyje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 znów nie działa... Czy mógłbym prosić kogoś kto ma Imaxa o odczytanie danych z elementów zaznaczonych na zdjęciu? Ktoś wie gdzie można je dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.