Ładziak Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ładowarka doznała olśnienia i działa :shock: Może ją niechcący _nadepłeś_? ;-) Na serio to obstawiam błędny wybór programu lub mechaniczny problem z połączeniem. Jak się człowiek zdenerwuje i coś sobie ubzdura, to takie efekty wychodzą... a potem na spokojnie okazuje się, że wszystko jest OK. Najważniejsze, że działa .
meteor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Na serio to obstawiam błędny wybór programu lub mechaniczny problem z połączeniem. Jak się człowiek zdenerwuje i coś sobie ubzdura, to takie efekty wychodzą... a potem na spokojnie okazuje się, że wszystko jest OK. Najważniejsze, że działa No niestety nie Kable były sprawdzone, miernik mam i zasilanie dochodziło do ładowarki, program nie był wybierany błędnie bo ładowarka po prostu nie czuła pakietu :/ najważniejsze jest to że działa i mam teraz 2 sprawne ładowarki :jupi:
mammuth Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 i mam teraz 2 sprawne ładowarki Taki to pozyje...
meteor Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Opublikowano 18 Lutego 2009 znów nie działa... Czy mógłbym prosić kogoś kto ma Imaxa o odczytanie danych z elementów zaznaczonych na zdjęciu? Ktoś wie gdzie można je dostać?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.