edinson Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Część! Pewnie zadam głupie pytanie, ale jestem nowy w temacie. Tata niedawno kupił mi taki model. Chciałbym wiedzieć, jak się go w ogóle czyści.? Wiem - z zewnątrz pewnie samą miękką szmatką. Ale co z silnikiem itp? To wszystko jest takie delikatne że boję się tego dotykać. Tutaj http://myjultradzwiekami.pl/myjka-ultradziekowa/myjka-ultradzwiekowa-przemyslowa/ czytałem o czyszczeniu ultradźwiękami, ale nie wiem czy w tym przypadku to dobry pomysł. Czy to nie rozsadzi takiego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Z tego co widzę, ten model czyści się śpiewem. Tylko nie za głośno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Łukasz masz 28 lat i tata kupuje Ci samolot ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Co to za model i jaki ma silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Co to za model i jaki ma silnik?No ale wiesz, że to nieładnie zadawać takie pytania?... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi