Skocz do zawartości

Odbiornik GR - 18 +3xG+3A HOTT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy wyżej wymieniony odbiornik nadaje się do samolotu. Podłączyłem go do samolotu i 2 serwa do wymiany. Kanał 3i4 kręci 360',reszta kanałów działa jakoś tak nieobliczalnie. Podam jeszcze numer fabryczny odb. S2019. Im

Opublikowano

Cześć krzysztof mam tą instrukcje w wersji papierowej tylko nie znam na tyle angielskiego. Wydaje mi się na tyle co z tego wydedukowałem że to tylko do wirnikowców. Nr fabryczny to S 1019 nie zauważyłem jak przesloczyło.

Pozdrawiam Arek.

Opublikowano

Arku, niestety wersja S1019 Twojego odbiornika jest dedykowana tylko do sterowania "wirnikowców"

W wersji S33579, można wgrać oprogramowanie dla płatowców i śmigłowców lub tylko "wirnikowców"

Poniżej cytat tłumaczony z oficjalnej strony forum Graupnera:

"Graupner

Od: Gerd Fuchs
W dniu: 9 lutego 2018 r
Zamaina S1019
Mam GR-18 + 3xG + 3A S1019 i chciałbym użyć odbiornika w samolocie.
Czy można zmienić oprogramowanie powierzchni?
Próbowałem odtworzyć SW z 33579, ale niestety nie działa.
Poproszę o pomoc.

Od: Graupner
W dniu: 9 lutego 2018 r
Odpowiedz "Zamiana S1019"
Cześć, Panie Fox,

Odbiornik S1019 jest odbiornikiem czystego Coptera i nie można go przerzucić na oprogramowanie powierzchniowe.
Pozdrawiam
Graupner"

Pozdrawiam

Krzysztof

Opublikowano

Cześć Jurek chyba masz rację spróbuję ustawień fabrycznych. Odbiornik kupiłem używkę ale ponoć tylko raz był w użyciu.A czy może być tak że on do samolotów się nie nada? Że jest z przeznaczeniem tylko do wirnikowców?

Pozdrawiam Arek

No to klapa zostaje mi go tylko sprzedać i kupić inny do płatowca.

Dziękuję za zainteresowanie tematem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.