Gość RomanX Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 mam aparaturę pistoletową austar ax5s i ten tryb działał jak przyszła ze sklepu, ale później coś poklikałem i teraz nie działa. mam foto z eng instrukcji i potrzebuję naprowadzenia krok po kroku na trop jak to włączyć/ustawić ponownie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RomanX Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 2 dni się z tym męczyłem, a dzisiaj od kopa ustawiłem trzeba trymerem od gazu znaleźć punkt pośredni między obrotami silnika przód/tył, a nie cynglem gazu. idę sprawdzić na jezioro ... no i kiszka, po odłączeniu baterii zapomina ustawienia i nie włącza się bieg wsteczny aktualizacja... przez chwilę ustawiłem tak,że za każdym razem się włączało ale silnik był na pełnej mocy do przodu - później przez 15 minut w ogóle radio się nie włączało i nie dało się sterować, a regulator odgrywał sobie koncert w filharmonii nie mam już siły... pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Jak na prawie 100-latka dobrze ci idzie. Próbuj dalej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RomanX Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 dzięki za twoją odpowiedź, była bardzo pomocna a jakie ma znaczenie wiek ? jedni zaczynają wcześniej, a inni później i trzeba nadrobić zaległości jeżeli dla ciebie wiek ma znaczenie, czy komuś pomożesz czy nie to świadczy tylko o tobie jakim jesteś człowiekiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Romku, najlepiej zapytaj w sklepie gdzie kupiłeś apkę. Tu na forum od jakiegoś czasu ciężko znaleźć normalną odpowiedź. Dawniej było inaczej. Pozdrawiam adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Adam, odpowiadasz a Romka nie ma już na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Bo takie odpowiedzi jaką otrzymał go zniechęciły. To że go nie ma nie znaczy że tu nie zagląda albo nie otrzymuje powiadomień na maila. Coś się ostatnio porobiło ludziom w głowę i zamiast normalnie odpowiedzieć to nabijają sobie posty głupimi odpowiedziami. Tym samym zniechęcając innych. A każdy przecież od czegoś zaczynał i się uczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi