olekmodelarski Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 jakie są opinie o tej aparaturze czy warto ją kupić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulugula Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Na początek chyba nie ma lepszej apki, z zasięgiem miałem tylko problem z takim odbiornikiem https://www.google.pl/search?q=odbiorniki+fly+sky&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjcjNKC_7_dAhVNqYsKHaMmCO8Q_AUICigB&biw=1280&bih=861#imgrc=FEwvMv9cNp3zvM: Według mnie największym mankamentem są tylko 3 mixery(+ 2 gotowe) i nie wiem czemu ale mam pecha do sprężynek w gimbalach. Plusem jest za to prosta telemetria oraz możliwość delikatnej przeróbki pomiaru napięcia w odbiorniku( zamiast napięcia odbiornika mam napięcie pakietu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olekmodelarski Opublikowano 16 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 jaki był problem z odbiornikiem? czy to jest ten odbiornik który dają w zestawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Za te pieniądze to dobra aparatura, mimo że ukatrupiła mi dwa modele, z czego jeden tani nie był. Ale odbiorniki z jedną antenką to słaby pomysł , natomiast te z dwiema antenkami dają radę i można tego używać... do czasu. A to dla tego że po 3 latach użytkowania tej aparatury zwyczajnie sie zużyła , potencjometry w gimbalach cię zużyły i model zaczął żyć własnym życiem, np lecąc normalnym lotem nagle model odwracał sie na plecy. Ogólnie intuicyjne radio ale na 1,5 roku zabawy, i po tym czasie nadaje się na emeryturę, czekanie na oznaki zużycia źle sie skończą dla modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulugula Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 nie oryginalnie dają fs-ia6 , tamten mi kolega kupił przy okazji jak był w UK i nawet przy stosunkowo niewielkich odległościach potrafiło coś szarpnąć lub opóźnić reakcje. oryginalne są ok, 2 antenki dajesz pod kątem 90 st i 1,5m model ledwo widać a aparatura nie pika że ma słaby sygnał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi