Rumcajs Opublikowano 17 Września 2018 Opublikowano 17 Września 2018 Jak w tytule - witam wszystkich obecnych i nieobecnych, zarówno znajomych jak i nieznajomych:D:D Póki co - modelarstwo to dla mnie bardziej chęć dłubania i sprawdzania swoich czasem chorych pomysłów, jednak wciąż mam nadzieję że pewnego dnia będę mógł powiedzieć - osiągnąłem co chciałem, pora zająć się przyjemnościami:D:D
Krzysiek67 Opublikowano 17 Września 2018 Opublikowano 17 Września 2018 Witaj Sławku! Miło Cię widzieć na forum
ssuchy Opublikowano 17 Września 2018 Opublikowano 17 Września 2018 Heeej! Co słychać w rzaholeckim lesie? Mam nadzieję Sławek, że jakiś "dyżurny" moderator szybko aktywuje twoje konto!
Rumcajs Opublikowano 18 Września 2018 Autor Opublikowano 18 Września 2018 Cheche, dzięki za miłe słowa - zaś add odblokowania chwilowo i tak raczej zapoznaję się z zawartością forum bo choć czasem tu zaglądałem to jednak nigdy ze świadomością że będę coś pisał. No i samych ciekawych dla mnie wątków jest kilka, więc zanim ogarnę całość to jednak trochę czasu upłynie
Rekomendowane odpowiedzi