Rumcajs Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Jak w tytule - witam wszystkich obecnych i nieobecnych, zarówno znajomych jak i nieznajomych:D:D Póki co - modelarstwo to dla mnie bardziej chęć dłubania i sprawdzania swoich czasem chorych pomysłów, jednak wciąż mam nadzieję że pewnego dnia będę mógł powiedzieć - osiągnąłem co chciałem, pora zająć się przyjemnościami:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Witaj Sławku! Miło Cię widzieć na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Heeej! Co słychać w rzaholeckim lesie? Mam nadzieję Sławek, że jakiś "dyżurny" moderator szybko aktywuje twoje konto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs Opublikowano 18 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Cheche, dzięki za miłe słowa - zaś add odblokowania chwilowo i tak raczej zapoznaję się z zawartością forum bo choć czasem tu zaglądałem to jednak nigdy ze świadomością że będę coś pisał. No i samych ciekawych dla mnie wątków jest kilka, więc zanim ogarnę całość to jednak trochę czasu upłynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi