hornet2 Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Czy tak ma być ? https://youtu.be/6cpVlWmcCdA , https://youtu.be/IyBiY2IWJQc . Prawdopodobnie te buczenie to wentylator ? Ale czy tak głośno ma pracować ? Dzwoniłem do Poznania do serwisu Yuneeca ale praktycznie nic od nich się nie dowiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Zamiast ściemniać o gromadzeniu środków na koncie trzeba było kupić ode mnie prawie nieużywany zestaw zamiast tego złomu. U mnie nic nie buczy i nawet nie wiedziałem, że tam jest jakiś wentylator. Znasz powiedzenie, że chytry dwa razy traci? Jak nie to już znasz Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet2 Opublikowano 28 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Nic nie ściemniałem . Proponowałeś mi dwie albo trzy raty . W tym przypadku kupiłem go na Allegro poprzez Mbank na 20 rat " 0" złotych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Co nie zmienia faktu, że u mnie nic nie warczy. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Więc tak sobie myślę, że kupiłeś złom. Jeśli to wentylator to może wystarczy rozebrać i wyczyścić. Choć na zdrowy rozsądek to nie widzę opcji, żeby wentylator w apce tak się zabrudził jakimiś kłaczkami, to nie laptop, to pracuje na świeżym powietrzu a nie w domu. Może to piach? Ale jeśli tak to łożysko pewnie jest do wymiany. O ile to wentylator. Nie wiem, czy tam jest coś takiego, nie rozbierałem apki. Ps. W dobrym tonie byłoby napisać, że nie kupisz, rezygnujesz, masz lepszą ofertę, coś w tym stylu. Wcześniej zasypywałeś pytaniami i nagle cisza. Ale co ja tam będę starszych od siebie kultury uczył... z mojej strony eot. Miłego użytkowania Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet2 Opublikowano 28 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Co nie zmienia faktu, że u mnie nic nie warczy. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Więc tak sobie myślę, że kupiłeś złom. Jeśli to wentylator to może wystarczy rozebrać i wyczyścić. Choć na zdrowy rozsądek to nie widzę opcji, żeby wentylator w apce tak się zabrudził jakimiś kłaczkami, to nie laptop, to pracuje na świeżym powietrzu a nie w domu. Może to piach? Ale jeśli tak to łożysko pewnie jest do wymiany. O ile to wentylator. Nie wiem, czy tam jest coś takiego, nie rozbierałem apki. Ps. W dobrym tonie byłoby napisać, że nie kupisz, rezygnujesz, masz lepszą ofertę, coś w tym stylu. Wcześniej zasypywałeś pytaniami i nagle cisza. Ale co ja tam będę starszych od siebie kultury uczył... z mojej strony eot. Miłego użytkowania Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Rozebrałem apkę i był to wentylator . Prysnąłem mu kapkę oleju w sprayu i pomogło . Jeszcze słychać tylko lekkie brzęczenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi