Jotpek Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Witam! Jestem dojrzałym dziadkiem. Mam sześcioro wnucząt. Lubię dzieci. Zawsze interesowała mnie elektronika. Pamiętam jeszcze czasy radiowych odbiorników detektorowych, a urządzeń lampowych kilka skonstruowałem. Życie przepracowałem w telekomunikacji, przede wszystkim jako konserwator różniastych central telefonicznych i nie tylko. Teraz, jako emeryt mam coraz mniej czasu, jednak lubię czasem coś podłubać z lutownicą, aby sprawić radość wnukom. To tyle na początek. Mam pytanie dotyczące czterokanałowego odbiornika SYMA X5, jednak zadem je na na właściwym forum. Pozdrawiam wszystkich uczestników! Jotpek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazia Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Hej jestem Jowita, właśnie się zarejestrowałam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yourmistake Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 uszanowanko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi