BajaRR Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Mam nadzieję że znajdę tutaj wszystko czego potrzebuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Będzie ciężko .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BajaRR Opublikowano 22 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Dlaczego jedno z większych jak nie największych polskich for dyskusyjnych więc myślę że nie będzie aż tak źle:) Jeszcze troszkę, jak zyskam pełną dostępność forum to zacznę temat którego tu mam nadziej nie było;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Zaczniesz jak dostaniesz dostęp a z takim avatarem na bank nie dostaniesz. Zanim zaczniesz dalszą dyskusję zacznij od zerknięcia na regulamin . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BajaRR Opublikowano 22 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Model na avatarze jest Mój nie mam innego zdjęcia na którym jestem i ja i model. Wyjdzie na to że będą musiał poczekać jak złożę model i strzele sobie selfie z nim:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogthee Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BajaRR Opublikowano 22 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Udało się jest i model i sylwetka wszystko zgodne z regulaminem, czekam z niecierpliwością na dostęp do pełnych możliwości forum. Pozdrawiam Adrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 No i teraz moderator z uśmiechem na ustach przyjmie Cie do naszego grona . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hazelive Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi