BajaRR Opublikowano 22 Października 2018 Opublikowano 22 Października 2018 Mam nadzieję że znajdę tutaj wszystko czego potrzebuje.
BajaRR Opublikowano 22 Października 2018 Autor Opublikowano 22 Października 2018 Dlaczego jedno z większych jak nie największych polskich for dyskusyjnych więc myślę że nie będzie aż tak źle:) Jeszcze troszkę, jak zyskam pełną dostępność forum to zacznę temat którego tu mam nadziej nie było;)
Shock Opublikowano 22 Października 2018 Opublikowano 22 Października 2018 Zaczniesz jak dostaniesz dostęp a z takim avatarem na bank nie dostaniesz. Zanim zaczniesz dalszą dyskusję zacznij od zerknięcia na regulamin .
BajaRR Opublikowano 22 Października 2018 Autor Opublikowano 22 Października 2018 Model na avatarze jest Mój nie mam innego zdjęcia na którym jestem i ja i model. Wyjdzie na to że będą musiał poczekać jak złożę model i strzele sobie selfie z nim:(
BajaRR Opublikowano 22 Października 2018 Autor Opublikowano 22 Października 2018 Udało się jest i model i sylwetka wszystko zgodne z regulaminem, czekam z niecierpliwością na dostęp do pełnych możliwości forum. Pozdrawiam Adrian
Shock Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 No i teraz moderator z uśmiechem na ustach przyjmie Cie do naszego grona .
Rekomendowane odpowiedzi