Kamil6593 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 A jak ja musze wydawać na płyte 6mm 18 zł.Jak bym miał po 6 zł to bym się cieszył ,a nie żałował. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkis Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Gdzie ty kupujesz ten depron 6mm aż za 18 zł :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Na modelarnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ja zawsze po tyle płace :wink: , ale za białą 6-moim zdaniem jest znacznie lepsza niż zielony, wytrzymalsza i lepiej się obrabia-a jak wiadomo za jakość się płaci :wink: Jak kupuje w modelarnia.pl bo mam niedaleko Co warto dodać biała płyta jest większa od klasycznej zielonej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Oj zgodze się z Mikko raz kupilem na Dwernieckiego (patrz modelarnia.pl ) to się zdziwiłem oczywiście pozytwnie kupiłem edpron 6mm to był znaczeni większy od 3mm :rotfl: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 I też tak dodam że modelarnia.pl nie ma zielonego 6mm, jest 3mm zielony , ale 6 mają tylko białą z czech sprowadzaną.W sumie to płaci się za płyte ale dłużej się nią możemy cieszyć w postaci modelu bo ta płyta jest stworzona do modeli , a nie to zielone miękkie kupa**. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkis Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Czyli to znaczy że depron kupywany w sklepie modelarskim jest droższy i lepszy od tego z budowlanego :?: Czy biały depron 6 mm jest większy od zielonego 6 mm :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Jest sztywniejszy to na pewno i o niebo lepiej się tnie i szlifuje. A zresztą trudno w budowlanym kupić obustronnie gładki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkis Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Jakim klejem się klei depron z listwą balsową lub sosnową :?: Czy jest to może żywica :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Czytać czytać-wszystko na forum było podane :| . Gdybyś się uparł to żywicą też skleisz ale do depronów i pianek są preferowane lepsze kleje. Z tych na fotce- do tych celów używa się najlepiej Soudala D4B4, choć dragonem polimerowym, i UHU porem też skleisz :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Akurat z tych klei, najlepiej sprawdza się Dragon i Soundal. UHU POR jest świetny do Derponu z Depronem, ale z drewnem już tak dobrze nie klei. Dragon jest wytrzymalszy, ale schnie potwornie długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Purexem tez sie da 8) Może rzadko sie go stosuja ale tez jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Wtrącę, że pojawił się w castorami (w Łodzi) depron 3mm czarny :twisted: 50x120cm. Ja kupiłem na sztuki, za 2 arkusze dałem 4,8zł. Będą z niego skrzydła rwd, który będzie następca Zefira. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Jeśli możesz to podaj jego nazwe handlową i producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezak Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Można też znaleźć gładki 3mm i 6mm w sklepach Komfort- nazwa Izoflor Arbiton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 I cena 6,97 z m2. To ja wole rowkowany z castowamy 6mm cała paczka 36zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezak Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Właśnie sprawdziłem paragonik- 3mm kosztuje 59.50 za 10 m2; tyle że płyty mają rozmiar 120 cm na 25cm - pakowane tak jak panele podłogowe w zgrabną paczuszkę.Płyty 6 mm mają już "normalny" rozmiar i są tańsze od tych cienkich- ceny nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vava Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Ja dziś kupiłem dwie paczki depronu pod nazwą - Izofloor Arbiton w Rzeszowskiej Castoramie. 6mm rowkowany - opakowanie(6 m2) 29,50zł i 3mm rowkowany - opakowanie(6 m2) 24zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Ja dziś kupiłem dwie paczki depronu pod nazwą - Izofloor Arbiton w Rzeszowskiej Castoramie. 6mm rowkowany - opakowanie(6 m2) 29,50zł i 3mm rowkowany - opakowanie(6 m2) 24zł. Dżizas Krajst! A u mnie cały czas budują i budują! Mam nadzieję, że prezentem na święta będzie wyprawa do Castoramy po depron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Byłem dzisiaj w Leroy Merlin na Alejach Jerozolimskich. Jest sporo 6mm gładki ale ceny nie dojrzałem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.