ertman_176 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Przymierzam sie do budowy modelu i mam problem bo nie bardzo widze robienie połówek kadłuba, kadłub jest kanciascty pokroju komara i niestety nie posiada poziomego ani boku ani spodu ... Rozwazam budowanie go na rurze w osi modelu, połówki albo na oko w powietrzu ... modelik ma miec ~1,5m ... Ktos zna inne patenty ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 http://www.retroplane.net/mg9a-maquette/page2.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 A wlasnie jeszcze podkladki Nie wiem jaki patent wybrac ... w sumie moge poprowadzic rure przez 90% wreg ... Robienie podkladek to zadanie projektowe a nie bardzo mam ochote ... Na połówki model jest za drobny a w powietrzu no to wiadomo czemu nie ... Ktos jeszcze ew. pomysly ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.