czarobest Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Może ktoś akurat składa zamówienie na HobbyKingu z magazynu UK i uda się trafić . Chciałbym kupić sobie coś w chyba w miarę dobrej cenie na promocji ale nie opłaca mi się razem z kosztami wysyłki które wynoszą 13 Euro, a sam produkt 7... Darmowa wysyłka jest od chyba 45 Euro więc może ktoś akurat robi większe zamówienie i ma darmową wysyłkę? Chętnie bym skorzystał i się "podpiął" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Jeśli Cię czas nie goni to mogę zamówić i przywieźć, ale dopiero 22go grudnia do PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Jeśli Cię czas nie goni to mogę zamówić i przywieźć, ale dopiero 22go grudnia do PL.Dzięki , niestety już nieaktualne bo towar wyprzedany. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 uuu no to obserwuj, jak sie pojawi w najblizszych dniach to mogę pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 uuu no to obserwuj, jak sie pojawi w najblizszych dniach to mogę pomóc Okej, bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 No problem Gdyby ktoś z obserwujących temat coś potrzebował z magazynów UK to tak jak pisałem mogę zamówić i przed świętami przywieźć do PL. Jestem obecnie w UK jakiś krótki czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi