czarobest Opublikowano 26 Listopada 2018 Opublikowano 26 Listopada 2018 Może ktoś akurat składa zamówienie na HobbyKingu z magazynu UK i uda się trafić . Chciałbym kupić sobie coś w chyba w miarę dobrej cenie na promocji ale nie opłaca mi się razem z kosztami wysyłki które wynoszą 13 Euro, a sam produkt 7... Darmowa wysyłka jest od chyba 45 Euro więc może ktoś akurat robi większe zamówienie i ma darmową wysyłkę? Chętnie bym skorzystał i się "podpiął"
idfx Opublikowano 30 Listopada 2018 Opublikowano 30 Listopada 2018 Jeśli Cię czas nie goni to mogę zamówić i przywieźć, ale dopiero 22go grudnia do PL.
czarobest Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Opublikowano 30 Listopada 2018 Jeśli Cię czas nie goni to mogę zamówić i przywieźć, ale dopiero 22go grudnia do PL.Dzięki , niestety już nieaktualne bo towar wyprzedany. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
idfx Opublikowano 30 Listopada 2018 Opublikowano 30 Listopada 2018 uuu no to obserwuj, jak sie pojawi w najblizszych dniach to mogę pomóc
czarobest Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Opublikowano 30 Listopada 2018 uuu no to obserwuj, jak sie pojawi w najblizszych dniach to mogę pomóc Okej, bardzo dziękuję
idfx Opublikowano 30 Listopada 2018 Opublikowano 30 Listopada 2018 No problem Gdyby ktoś z obserwujących temat coś potrzebował z magazynów UK to tak jak pisałem mogę zamówić i przed świętami przywieźć do PL. Jestem obecnie w UK jakiś krótki czas.
Rekomendowane odpowiedzi