utopia Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Witajcie .. Dobra reklama to połowa sukcesu ......podobno Troszke naściemniałem z tym "miły" hi hi Wracam do modelarstwa po 10 letniej przerwie .Prywatnie modelarz "na uwięzi " czyli żonaty ,37lat - 2 satelity na orbicie (jeden żeński drugi męski ) i to one spowodowały że wychowanie i pieluchy były przyczyną odejścia modelarstwa w zapomnienie .. narazie czytam zawzięcie ...trochę czuje się jak neandertalczyk wszak za moich czasów......... ( niewykluczone że zacznę zadawać głupie pytania) ... zatrzymałem się zanim wynaleziono aparatury z komputerem a mikrofale to tylko w kuchenkach stoswano a nie do sterowania pozdrowienia dla Wszystkich -Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Witam No to mamy kolejnego modelarza w pile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Witam, witam.Macie tam fajne lotnisko, dawne czasy kiedy uczestniczyłem w lotach ale dorosłych maszyn...Piękne czasy. Witam i pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 oj lotnisko mamy ładne ,,, przyznaję ze wracam nieco do modelarstwa z winy djdit-a ....na pokuszenie stronke postawił i potworami na moje prywatnie niebo "wlatał" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 taaa lotnisko piękne, obwodnica też :wink: przynajmniej łatwo teraz dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Obwodnica równiez, dopiero raz nia jechałem ale zawsze kierujac sie na Wałcz spogladam na lewo w tą lesną przecinke ...koniec pasa... nic nie lata... Minęło tyle czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 ja jeżdżę dosyć często koło lotniska i niema dnia żebym w tamtą stronę nie spojrzał to uzależnia :? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 ja pamiętam czasy gdy smutni panowie w mundurach mowili "wy@#*ć dzieciaki dzis są loty " i stanowczo wypraszali nas z terenu aeroklubu ..wiele sie zmieniło, teraz lotnisko to bardziej śmietnik , droga dla sciagantów w samochodach i na motocyklach ...szkoda że przez wewnetrzne walki radnych rozwalono taki majątek a co do latania to ostatnio bardzo preżnie zaczyna dzialać prawdziwe latanie , ulm-y , glajty z motorkami w plecaku i inne wynalazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 co do śmietnika to racja a wystarczą tylko chęci... na zawodach szybowcowych zawodnicy narzekali na spore ubytki na pasie trawiastym, zarządcy aeroklubu nie widzieli rozwiązania (wystarczyło nawieźć trochę ziemi a co najlepsze obok wywozili wielkie kupy piachu na składowisko ) jeden z holowników (pilotów) podszedł do kierowcy ciężarówki i dziwnym trafem 11t ziemi wylądowało w dziurach (całkowity koszt inwestycji to 0,5). takich sytuacji było dużo więcej i nawet szkoda czasu tracić na opowiadanie tego. Wielka szkoda bo lotnisko jest na prawdę piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.