Skocz do zawartości

2WD czy 4WD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdecydowanie napęd na 4 ;) spalina i elektryk, to jak dochodzić wyższości Świąt wielkiej nocy nad Bożym narodzeniem :crazy: wszystko zalezy od gustu, czy chcesz jezdzic pierdziawką ze stałą mocą i tylko dolewać paliwa, czy czystym elektrykiem jeździć o kazdej porze dnia i nocy nie przeszkadzając nikomu. Kazde ma swoje za i przeciw.

Opublikowano

Ja też bym polecił 4WD, z napędem 4x też można jeździć bokiem :D Jak chcesz elektryka to tylko 3F i do tego dobry firmowy pakiet li-pol lub A123. Na pakiecie A123 masz w miarę równą moc przez cały czas, na koniec siada. Mam pożyczony samochód z napędem na 4, napęd to Speed 600 ale jak dla mnie to brakuje mu mocy.

zerknij tutaj

Opublikowano

ja śmigam na fabrycznym 540. prądu z NiMH 3300 i 4500 wystarcza na tyyyyyyle zabawy . :D ale jak szaleć to tak jak radzi meteor, bezszczota i LiFe, no i węglowe i alu części :D

Opublikowano
pewnie jakość niezbyt wysoka...

pewnie tak, ale jest z silnikiem bezszczotkowym i ma li-poli 11,1v. Jest niewielki.

Poszukuje szybkiego modelu samochodu rc i z dobrymi osiagach i jakości wykonania ;D , on jednej rzeczy nie ma, dobrej jakosci :( .

Możę ktos zna jakaś fajna stronke z samochodami z silnikami bezszczotkowymi :?:

Opublikowano

Najważniejsza jest cena jaka ma być. Zacznij od podstaw, części oddzielnie... Napisz na forum o RC autach tam Ci lepiej doradza :wink: Tu raczej (nie wszyscy chyba) ludzie "latający" się piszą :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.