Korkis Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Witam wszystkich Jaki jest lepszy samochodzik rc - 2 wd czy 4 wd :?: lepszy spalinowy czy elektryczny ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 zdecydowanie napęd na 4 spalina i elektryk, to jak dochodzić wyższości Świąt wielkiej nocy nad Bożym narodzeniem :crazy: wszystko zalezy od gustu, czy chcesz jezdzic pierdziawką ze stałą mocą i tylko dolewać paliwa, czy czystym elektrykiem jeździć o kazdej porze dnia i nocy nie przeszkadzając nikomu. Kazde ma swoje za i przeciw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 zdecydowanie napęd na 4 a ja zdecydowanie 2wd bo lubię jeździć bokami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taunus Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ja tez wole RWD, i katam elektrykiem i nie nażekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 ja driftuje na 4WD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 ile ludzi tyle odpowiedzi kto co lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ja też bym polecił 4WD, z napędem 4x też można jeździć bokiem Jak chcesz elektryka to tylko 3F i do tego dobry firmowy pakiet li-pol lub A123. Na pakiecie A123 masz w miarę równą moc przez cały czas, na koniec siada. Mam pożyczony samochód z napędem na 4, napęd to Speed 600 ale jak dla mnie to brakuje mu mocy. zerknij tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 ja śmigam na fabrycznym 540. prądu z NiMH 3300 i 4500 wystarcza na tyyyyyyle zabawy . ale jak szaleć to tak jak radzi meteor, bezszczota i LiFe, no i węglowe i alu części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkis Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Może ktoś zna jakiś sklep z tymi fajnymi modelami samochodów rc elektrycznych???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkis Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Co myslicie o tym samochodzie :?: http://www.nitrotek.pl/A2003T.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Wygląda interesująco i cena niska, pewnie jakość niezbyt wysoka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkis Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 pewnie jakość niezbyt wysoka... pewnie tak, ale jest z silnikiem bezszczotkowym i ma li-poli 11,1v. Jest niewielki. Poszukuje szybkiego modelu samochodu rc i z dobrymi osiagach i jakości wykonania ;D , on jednej rzeczy nie ma, dobrej jakosci . Możę ktos zna jakaś fajna stronke z samochodami z silnikami bezszczotkowymi :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Najważniejsza jest cena jaka ma być. Zacznij od podstaw, części oddzielnie... Napisz na forum o RC autach tam Ci lepiej doradza :wink: Tu raczej (nie wszyscy chyba) ludzie "latający" się piszą :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Lubart dobrze gada. Świetne forum: http://www.rcteam.fora.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkis Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Shin dzięki za stronkę Jak ostatnio przegladałem sklepy z autami rc to znalazłem takie oto cudo http://www.sklep.rcmodelsport.pl/index.php?products=product&prod_id=5961 troche to drogowate, ale z silnikiem bezszczotkowym i wyjatkowo z dużymi osiagami prędkości :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woofer Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Witam wszystkichJaki jest lepszy samochodzik rc - 2 wd czy 4 wd :?: lepszy spalinowy czy elektryczny ?? zdecydowanie 4 wd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.