Mars_2000 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Jako że mamy trochę "inny" dzień dzisiaj, to razem z córką postanowiliśmy zrobić sobie model na Halloween :devil: Potrzebowaliśmy do tego 2 ostre noże, łyżkę, deskę do krojenia, miskę, talerz i ...dynię O to i efekt naszej pracy. Co prawda nie lata, ale (chyba) jest "odlotowy" jak jest ciemno :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engelbert Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 No ładnie się prezentuje P.S. Budowałeś od podstaw, czy kupowaliście gotowca? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Mam dwa takie na okienku, obydwa spalinowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 to był chyba zestaw KIT :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Witam Takie "cuś" to tylko laser ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ja tam na CNC wycinałem, podeślijcie plany w pdf`ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Odetnij doół, zdejmij "czapeczkę", wklej do środka Lamę i będzie latał... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Też zrobiłem dynie ale nie mam zdjęć.Napędzana była świeczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Napędzana była świeczką. naped parowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Taaa :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 A ja tak nieśmiało zapytam co to jest "Halloween" (Czy to ten "wynalazek" głupawców zza oceanu ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Pierwszy traf w google: Święto Halloween wywodzi się z pogańskiego, celtyckiego obyczaju All Hallow's Eve. W XIXw przywędrowało do Stanów Zjednoczonych gdzie do dziś jest obchodzone najhuczniej. W ten dzień w Irlandii palono ogniska oraz odprawiano modły za dusze zmarłych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 W ten dzień w Irlandii palono ogniska oraz odprawiano modły za dusze zmarłych. No właśnie !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Więc my w zamian jeździmy na groby zmarłych.Ja właśnie za chwilę się wybieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.