JakubR Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Witam. Poszukuję alternatywy dla silnika xpower z przedłużanym wałem (cena). Szukam silnika który będzie chodził na 6s i będzie generował ok.1300-1400W mocy nominalnej. Dodatkowo dobrze byłoby żeby mieścił się w 350zł, nie rozpadł się przy pierwszym odpaleniu i miał wyjmowany wał o ile nie jest to standard? Interesuje mnie Dualsky 4130C 375KV. Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubR Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Witam. Zwracam się jeszcze raz z prośbą o pomoc. Jestem już niemalże zdecydowany na wcześniej wspomniany silnik dualsky. Parametry mi się podobają tylko, że dla śmigła 17x12, a takich składanych łopatek nie widzę. Czy ktoś kto ma dostęp do programów do wyliczania ciągów i tych wszystkich magicznych wartości i mógłby policzyć co się stanie że śmigłem 17x11 oraz 17x13? Regulator zamierzam dać Ray80A. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Wysłałem info na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubR Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Witam. Żeby nie zakładać nowego wątku to piszę tu. Czy wie ktoś czy da się kupić przedłużany wał silnika Dualsky z serii ECO? Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekecaj Opublikowano 21 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Witam. Zobacz tutaj: http://www.nastik.pl/dualsky-xm28xx-loze-przedluzajace-p-4414.html Nie wiem do jakiego konkretnie silnika chcesz to zastosować, ale tak do rozeznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubR Opublikowano 21 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Potrzebuję do 4130 więc sporo większego. Będę próbował coś wymyślić. Dziękuję Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi