Krzysiek "Viper" Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 te mikro figury rodem z modeli piankowych bardzo realistyczne naprawdę tam realistyczny jest tylko napęd Widać że prawdziwego SU-34 nie widziałeś. Ale możesz pokazać swój model z dwiema turbinami w realistycznym wg ciebie locie. Ja chętnie zobaczę. Myślę że nie tylko ja Dla porównania prawdziwe maszyny rodem z modeli piankowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 To jest forum kolego i moge wyrazic swoja opinie Dla mnie te figury nie przypominaja nic z prawdziwego su Druga sprawa gdybys chociaz raz widzial aktualny program f3a zrozumialbys o czym mowie No ale piknik to piknik tam lata sie po calym niebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Dokładnie. Myślę, że ja swoją opinię też mogę wyrazić. Tak też zrobiłem. To nie zawody. Po całym niebie nawet na pikniku latać nie wolno. Su-27 w locie widziałem. Su-34 to jego wersja rozwojowa. Zawsze można zbudować taki model i pokazać jak nim latać żeby było jak na zawodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Dokładnie. Myślę, że ja swoją opinię też mogę wyrazić. Tak też zrobiłem. To nie zawody. Po całym niebie nawet na pikniku latać nie wolno. Su-27 w locie widziałem. Su-34 to jego wersja rozwojowa. Zawsze można zbudować taki model i pokazać jak nim latać żeby było jak na zawodach. Krzusiu super film tylko to jest SU 35 a SU 34 to wersja dwuosobowa z pilotami siedzącymi obok siebie. Witam wszystkich. Bardzo bym chciał podziękować wszystkim którzy nie przestraszyli się prognoz pogody/ które często nie odzwierciedlają rzeczywistości/ . DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM PILOTOM,OSOBOM TOWARZYSZĄCYM,WIDZOM ZA UDZIAŁ W 12 PODHALAŃSKIM RC MODEL SHOW. ZAPRASZAM ZA ROK . Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Racja Grzesiu. Nie wiem co mnie naszło z tym 34 Od kogoś usłyszałem i jak cielę powtarzałem i nikt mnie nie skorygował, dopiero Ty Dzięki za super imprezę. Żałuję że nie mogłem zostać do niedzieli Na pogodę wpływu nie mamy a i tak była znośna w stosunku do wcześniejszych prognoz. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 kilka zdjęć z Pikniku http://foto.podhale24.pl/galeria-20930 http://24tp.pl/n/59973 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek zet Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Dzięki za ponownie świetnie przygotowaną impreze jakich zawsze człowiekowi mało;). Fajna atmosfera i wyluzowani ludzie to recepta na słabe prognozy, nawet nie za uwarzyliśmy żeby było coś nie tak z pogodą, pzdr. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Wilgi z naszego klubu w locie parą Lot wieczorny Wilgą w wykonaniu Janka Jeszcze kilka fotek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Organizatorzy serdecznie dziękują wszystkim przybyłym na nasze nowotarskie lotnisko. Zwycięzcy i wyróżnieni DZIĘKUJEMY SPONSOROM: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Nasz Tomaszek się spisał ! Wrócił w bardzo dobrym nastroju .Brawo dla organizatorów ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Nasz Tomaszek się spisał ! Wrócił w bardzo dobrym nastroju .Brawo dla organizatorów ! jeżeli myślimy o tym samym Tomaszu to rzeczywiście jego loty robiły wrażenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 jeżeli myślimy o tym samym Tomaszu to rzeczywiście jego loty robiły wrażenie 1030153.jpg 1030155.jpg 20190802_111229.jpg Tak o tym samym Wrażenie robią nie tylko jego loty ale własnoręcznie zaprojektowane i wykonane modele (wiadomo, nie wszystkie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Dość obszerna relacja z XII RC Model Show w Nowym Targu https://youtu.be/_Ydj4URL-Ns 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi