coster Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 W związku że bf109 czeka na podwozie i gotowy do oblotu tym razem najpierw oblatam a potem wykoncze :)znaczy Tomek oblata, a w miedzy czasie zmieniłem mu silnik na zenoah titan 62 i myślałem co zrobić ze starym tytanem postanowiłem ze spróbuje sil w IWS i wybór padł na albatrosa no i dolne skrzydła po weekendzie prawie skończone coraz mniej miejsca się robi trzeba będzie przygotować drugie pomieszczenie jestem ciekaw czy pasjonaci samolotów z IWS zauważa co jest nie tak z tymi skrzydłami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 jestem ciekaw czy pasjonaci samolotów z IWS zauważa co jest nie tak z tymi skrzydłami paskudny keson a jaka skala ? przepraszam głupie pytanie, napisałeś 260 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coster Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 paskudny keson a jaka skala ? przepraszam głupie pytanie, napisałeś 260 chyba nie ma tu pasjonatów, skrzydła maja po 2 żeberka za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 skrzydła maja po 2 żeberka za duzo i co teraz będzie to pytanie było tendencyjne. a keson i tak jest paskudny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coster Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 i co teraz będzie to pytanie było tendencyjne. a keson i tak jest paskudny no ale lepiej już nie potrafię, to szczyt moich możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Seba , a co Ty cofasz sie w rozwoju ( mam na mysli , ze modele coraz starszych modeli budujesz ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coster Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Seba , a co Ty cofasz sie w rozwoju ( mam na mysli , ze modele coraz sterszych modeli budujesz ) ? a no jakoś tak wyszło, na szybkiego materiał jest , wszystko co potrzeba jest to na co czekać,gdyby nie to ze kolega kupił laser to bym się za to nie brał ale ze żeberka w parę minut wszystkie gotowe i reszta tez to będzie moment jak go zbuduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi