coster Opublikowano 17 Grudnia 2018 Opublikowano 17 Grudnia 2018 W związku że bf109 czeka na podwozie i gotowy do oblotu tym razem najpierw oblatam a potem wykoncze :)znaczy Tomek oblata, a w miedzy czasie zmieniłem mu silnik na zenoah titan 62 i myślałem co zrobić ze starym tytanem postanowiłem ze spróbuje sil w IWS i wybór padł na albatrosa no i dolne skrzydła po weekendzie prawie skończone coraz mniej miejsca się robi trzeba będzie przygotować drugie pomieszczenie jestem ciekaw czy pasjonaci samolotów z IWS zauważa co jest nie tak z tymi skrzydłami
pacek Opublikowano 17 Grudnia 2018 Opublikowano 17 Grudnia 2018 jestem ciekaw czy pasjonaci samolotów z IWS zauważa co jest nie tak z tymi skrzydłami paskudny keson a jaka skala ? przepraszam głupie pytanie, napisałeś 260
coster Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2018 paskudny keson a jaka skala ? przepraszam głupie pytanie, napisałeś 260 chyba nie ma tu pasjonatów, skrzydła maja po 2 żeberka za duzo
pacek Opublikowano 17 Grudnia 2018 Opublikowano 17 Grudnia 2018 skrzydła maja po 2 żeberka za duzo i co teraz będzie to pytanie było tendencyjne. a keson i tak jest paskudny
coster Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2018 i co teraz będzie to pytanie było tendencyjne. a keson i tak jest paskudny no ale lepiej już nie potrafię, to szczyt moich możliwości
jarek996 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Seba , a co Ty cofasz sie w rozwoju ( mam na mysli , ze modele coraz starszych modeli budujesz ) ?
coster Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2018 Seba , a co Ty cofasz sie w rozwoju ( mam na mysli , ze modele coraz sterszych modeli budujesz ) ? a no jakoś tak wyszło, na szybkiego materiał jest , wszystko co potrzeba jest to na co czekać,gdyby nie to ze kolega kupił laser to bym się za to nie brał ale ze żeberka w parę minut wszystkie gotowe i reszta tez to będzie moment jak go zbuduje
Rekomendowane odpowiedzi