mariolotnik Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Hej... Poszukuje planow akrobata na rozpietosc 2m, najlepiej zeby byl to EDGE lub EXTRA (oczywiscie najlepiej 330 s :twisted: ), fajnie zeby byly to sprawdzone plany Z gory dziekuje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Yhm, mario, moze reflektujesz na funtane? To jest sprawdzony modelik, a w wersji 1,7m chyba by Cie zadowolil w pelni. Ktos pamietam robil funtane ale nie moge sobie przypomniec kto to, moznaby odkupic plany i cos zdzialac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 z tego co mi się kojarzy to Boogie z tamtego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 z tego forum tez Boogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Futana fajna ale mi sei nie podoba to za skrzydlami, pozatym ma za mala powiezchnie boczna kadluba aha no i model nie moze byc ponizej 2m bo juz silnik go rozszarpie (30 cm benzynka ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Moj silnik bedzie od chyba podcinarki, juz jest wlasciwie, czeka tylko na przerobke :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Widzialem zdjecie, jednak nie jestem w stanie okreslic czy masz taki sam silnik chociaz moj jest chyba gabarytowo troche mniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 30 cm do modelu 2m??? to akurat żeby polatać na pełnym gazie, no i to że to silnik od podkaszarki :? ciężka sprawa. Wolałbym nie ryzykować. Już jeśli taki silnik to tylko do górnopłata, i duża rozpiętość skrzydeł, a jeśli coś tańszego i dobrego na początek to zajrzyj na stronę www.nastik.pl . zobacz ofetrtę silników benzynowych...................................http://www.bcmaengines.com/BCMA40.htm............ mam coś takiego i będę robił dużego PIPERA :wink: jak będę miał czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Zgadzam się z Piotrem... Silnik od podkaszarki nadaje się co najwyżej do czegoś a'la Piper L4. Daj sobie spokój z tym motorkiem i rozejrzyj się za czymś bardziej modelarskim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Znajomy ma 2.15 extra mvvs 58cm czyli 30 cm do 1,6-1,7 ale sie nie oplaca bo lepiej dać żarowy lżejszy i mocniejszy na 2m model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Na silnikach od podakszarek lataja moi znajomi w akrobatach!! A zarowego na pewno nie!! nie stac mnie na takie wydadki (chodzi o paliwo)!! A plany juz mam, wszytkim dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Tak tylko porównaj mase 15cm z 30cm ?? Moc wypada nawet lepiej dla żarowego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.