mat777 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Co myślicie o tej ładowarce??? http://cyber-fly.pl/produkt-26.html Czy będzie odpowiednia na początek??? Posiadam pakiet li-pol s 1300 mAh, jaki w przyblizeniu będzie czas ładownia mojego pakietu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 W przybliżeniu będzie to odpowiedni czas ładowania dobrany przez ładowarkę. Standardowo jest to około 3600 sekund lub więcej. Ps: trzeba było 2 temat zakładać? Nie można go było zadać w poprzednim twoim temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat777 Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Dzięki za odpowiedź, a może powiecie mi jeszcze coś więcej o niej czy będzie dobra na początek??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Patrząc na jej specyfikację i cenę można powiedzieć, że na początek będzie dobra. Jednak żeby móc w pełni bezpiecznie ładować akku li-pol będziesz potrzebował balansera (np taki http://cyber-fly.pl/produkt-89.html). Na plus tej ładowarki zasługuje możliwość podłączenia pod 12V jak i pod 230V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Mysle ze kup[owanie jej nie ma specjalnego sensu. jak na ladowarke bez balancera jest troche droga. Aby w pelni bezpiecznie ladowac pakiety LiPol musisz dokupic balancer chcby zwyklego E-sky za 35 zł i zasilacz 12V dodatkowe 30 zł. Moze lepiej kupic w UH turnigy ACCUCEL-6 cena nizsza pare zlotych, a balancer wbudowany.. baxter P.S. Osobiscie gdybym mial ja kupic tylko do LiPoli to znow kupilbym E-Sky. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Cześć, kupiłem ww. ładowarkę wraz z balanserem. Ładowarka ma służyć do ładowania LiPo. Zdziwiłem się bo znalazłem jedną opcję do tych baterii tj ładowanie manualne, które balansuje i ładuje równocześnie. Nie widzę opcji STORAGE. Po drugie w opcji Lithium type jest opcja LiPo 4.20 V ?? ale nie mogę tego trybu uruchomić. Ktoś jest w stanie pomóc ? Jest opcja na upgrade oprogramowania ? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.