mac Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 No jak to ma być rakieta to i technologia musi być kosmiczna Szkoda by było upalić motorek, a z drugiej strony bez sensu żeby latał na 50% mocy. Za daleko, bo bym Ci to na lotnisku ogarnął. . No cały czas się zastanawia, ale popatrzyłem i nie widzę: Są śmigła E o średnicy 8 i skoku powyżej 8? i śmigła o średnicy 9 i skoku powyżej 9 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autorowi chodzi PRZEDE WSZYSTKIM o predkosc !!! Autorze,nie każda chińska konstrukcja wytrzyma duże prędkości i nadmiar mocy. Mam na myśli model oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autorze,nie każda chińska konstrukcja wytrzyma duże prędkości i nadmiar mocy. Mam na myśli model oczywiście. Nie dowiemy sie jak nie sprawdzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Dzieki , wieczorem sprawdze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi