Amoath Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 ja myśle nad paroma szybowcami i F-16A
daczkes Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Opublikowano 5 Listopada 2008 This limit is reached. znacie angielski jutro wrzuce od nowa
Raffik Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 mam juz 2 z 3. mozecie pobrac stad: http://80.238.70.177/~raf/modele/plany/
Raffik Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 juz uaktualnilem ftp'a u siebie: http://80.238.70.177/~raf/modele/plany/ wszystkie 3 paczki tam juz czekaja.
Maciej Ritmann Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 apropo planów, samolotów i wogóle, przechadzam się wczoraj po MANUFAKTURZE, olbrzymim centrum handlowo-rozrywkowym, zaglądam do salonika prasowego z kawiarnią, patrzę nad głowę a tam Fokker Dr1, piękny, biało-czerwony, z drewnianym śmigłem, zawiasami, popychaczami, no boski, pewnie kiedyś pod spalinę bo w osłonie silnika były wycięcia jakby pod wydech itd. stałem pod nim i się przyglądałem, super wyglądał, co prawda oklejony strasznie, bo nie były docięte naddatki ale co tam! chyba się przejdę i dowiem skąd go mają. Stałem pod nim ładne 15 minut i oglądałem sobie. przepraszam za mały offtopic
Osa Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 apropo planów, samolotów i wogóle, przechadzam się wczoraj po MANUFAKTURZE, olbrzymim centrum handlowo-rozrywkowym, zaglądam do salonika prasowego z kawiarnią, patrzę nad głowę a tam Fokker Dr1, piękny, biało-czerwony, z drewnianym śmigłem, zawiasami, popychaczami, no boski, pewnie kiedyś pod spalinę bo w osłonie silnika były wycięcia jakby pod wydech itd. stałem pod nim i się przyglądałem, super wyglądał, co prawda oklejony strasznie, bo nie były docięte naddatki ale co tam! chyba się przejdę i dowiem skąd go mają. Stałem pod nim ładne 15 minut i oglądałem sobie. przepraszam za mały offtopic To i ja od razu za offtopic przeproszę ale podejdź jeszcze do PUBU w "Szeratonie" i popatrz co tam pod sufitem się plącze.... A za plany ślicznie dziekuję Pozdrawiam
f-150 Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Panowie.Te plany nie posortowane może tak ładnie dostępne są na stronie Profili2 od bardzo dawna.Cwaniacy z alledrogo srzedają je na płytach.
Vishakha Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 A jestes w posiadaniu czegos co unosi sie na wodzie ?? lub ktos z uzytkownikow ? Pozdrawiam !!!
Vishakha Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Nie nie dzieki za fatyge ale szukam czegos na żagiel cos spokojniejszego niz Hydroboat najlepiej z ładna linia regatowa głownie chodzi mi o sama skorupke jeszcze raz dzieki
Vishakha Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Osa dzieki własnie o taka linie jachtu mi chodziło choc jeszcze trzeba poszperac troszke moze znajde cos rownierz interesujacego
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.