MareX Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Nie ma się co wkurzać, głosować , itp. Starszy kolega dwiema buźkami pokazał , co o tym myśli i bardzo mi się to spodobało Reszta jest normalką, o czym już inni koledzy wspomnieli. Po prostu zamilczmy nad tym "przypadkiem" i finito. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Na krotka mete jest ok, ale jak zacznie Lubartować po calym forum to juz nie tak przyjemnie hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Fajne to forum. Dynamicznie rozwija sie i wiele ciekawych tematow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Co się stało? Ja weszłem właśnie i przeczytałem wszystkie posty. Żeby tak szybko dało się przeczytać wątek o de agostini... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Kurde to na ilu forach mam się jeszcze rejestrować. Mnie już zaczyna brakować czasu na myslenie o modelarstwie, bo człek skacze po tych forach jak wariat. Chyba czas założyć jakoweś forum-for. Wszystko będzie w jednym miejscu, jeden awariat i jedno hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Wszystko będzie w jednym miejscu, jeden awariat i jedno hasło. Witam I budowa jednego modelu ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Witam No całkiem fajne Forum. Dwa tematy, działów tyle że można się pogubić. A i nawet twórcą tego forum niezabardzo się chce pisać- bo o czym tu pisać. A tak całkiem serio , to podziwiam tych wszystkich nastolatków którzy po zbudowaniu kilku modeli z depronu lub jakiegoś zestawu udzielają na różnych forach /lub co gorsze takowe fora sami zakładają / tak światłych i błyskotliwych rad na tematy wszelakie jakby posiedli wiedzę modelarską całkowitą, nieomal jak Alfa i Omega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Baaaaaaaaaaaaardzo dynamiczne forum. Na przeczytanie wszystkich postów na forum zajęło mi ok. 1,5 min. ( gdyby lektury się tak szybko czytało :devil: ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.