piotrf3j/m Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Drodzy koledzy modelarze chciałbym poinformować że wraz z kolegą założyliśmy forum modelarskie jest bardzo zbliżone do pfmrc.eu ale każde forum pomaga nowym modelarzom lub podzielaniem się ich wiedzą miedzy sobą :wink: Oto link: http://naszamodelarnia.phorum.pl/
Wojtass_nt Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Nie rozumiem po co kopiowac tak dobre forum jakim jest pfmrc?? Na dodatek umieszczac reklame na forum- konkurencji... :crazy: A moze zalozyles je by: a. moc byc moderatorem b. aby byc adminem c. aby miec "wladze" d. a,b,c ?? :roll:
Ładziak Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Drodzy koledzy modelarze chciałbym poinformować że wraz z kolegą założyliśmy forum modelarskie jest bardzo zbliżone do pfmrc.eu Nie szkodzi, nic się nie stało. Nie Wy pierwsi i nie ostatni. Ja proponuję ciekawą zabawę w obstawianie, ile czasu to nowe forum przetrwa. ;-)
diem Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Drogi Piotrze, Odkad tutaj przesiaduje jestes chyba 10ta osoba ktora zaklada forum modelarskie, na ktorym tylko ona pisze. Poprzednicy byli w wieku 12-14 lat wiec rowniez sie miescisz w tym przedziale. Miłe jest to ze dla odmiany nie floodowales shoutboxa tylko piszesz info w hyde parku. Moja szczera rada - daruj sobie, szanse na przezycie tego forum sa zerowe.
Kwasiu Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 dopóki moderatorzy się nie wykruszą Ale życzę powodzenia 8)
Tomek Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ech ... , no cóż kolejna konkurencja do bycia największym form w kraju :devil:
Wieczu Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Jesli chcesz się bawić w forum lepiej zajmijcie się jakąś daną klasą modeli, ogólne forum modelarskie takie jna wzór pfmrc.eu ...no niema co sie oszukiwac nie przetrwa, z taka konkurencja jak pfmrc.eu nikt nie ma szans
Tomek Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Albo mam rozdwojenie jaźni albo widzę 2 takich samych userów z niemal identycznymi nickami z jednej miejscowości niemal w tym samym wieku ???
Tomek Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 No to mają bardzo "ambitne" ksywki , pozazdrościć pomysłowości. IP mają faktycznie całkowicie różne . :roll:
Ładziak Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ale jeden z nich jest "starym", rozsądnym forowiczem, bez ambitnych planów posiadania własnego forum
Barlu Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Mi się wydaje że to nazwisko :mrgreen: Forum alexa też się wydawało nie do pokonania, a tu taki postój u niego się zrobił... :evil: Ale to jest prawie identyczne jak pfmrc więc ja nie wiem po co to... A już myślałem że osób z gorszymi pomysłami niż ja nie ma :mrgreen: :rotfl: (też ich pomyliłem na początku :devil: ) EDIT: Raczej nie za mało... Chyba że to tylko ja to zauważyłem. Ale to jednak mi się wydaje widoczny postój... Nie jest tam co 2min nowy post jak dawniej ;D
Ładziak Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 alexa też się wydawało nie do pokonania, a tu taki postój u niego się zrobił... Może za mało się udzielasz? :shock:
Tomisław Piotr Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Może za mało się udzielasz? :shock: Sądząc po krawacie wystarczająco
Tomisław Piotr Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Moja uwaga była do admina. Mnie się podoba Twoje zdjęcie z awatara
Piotrek_F3J Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 On tylko za mną zmałpował nick,mówiłem mu żeby zmienił,ale ma to gdzieś.... :roll: Zbliżają sie dwa lata 8)
diem Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Glosujmy kto jest za zmiana nicka podrobionego Piotra. Ja bym sie z deka wkurzyl jakby wszedl tutaj 13letni d1em i zaczal reklamowac jakies forum
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.