Granacik Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Witam wszystkich, mam parę pytań do osób posiadających ww gogle. Wiem, że pod tym brandem są już niedostępne ale znalazłem identyczne w dość atrakcyjnej cenie. Sądzę, porównując wygląd i parametry, że to dokładnie te same. Jak się sprawują? Jakieś typowe usterki? Jak poczytałem o problemach z EV100 to mogę się spodziewać wszystkiego. Jakość obrazu? Odebranego drogą radiową i z wejścia AV oraz HDMI. Pod HDMI czasem chciałbym kompa podłączyć. Jak duży jest lag w wyświetlanym obrazie? Da się w nich szybko między krzakami polatać? W zawodach dronów wyścigowych raczej już startować nie będę ale mam fajną miejscówkę u znajomych. Trasa wykorzystywana do zawodów sprawnościowej jazdy konnej. Całkiem spora i bezpieczna bo w prywatnym lesie. Czy mieszczą się w nich okulary? Jeśli nie to jakie odczucia przy korzystaniu z soczewek kontaktowych? Ewentualnie czy wbudowana regulacja ostrości pokryje wadę -3.0 do -3.5. Ogólne odczucia? Z racji gabarytów i wagi. Przy okazji, z jakimi kamerkami i nadajnikami wykorzystujecie te gogle? Waham się z wyborem pomiędzy tymi a Eachine EV800D, podobny budżet ale magia FullHD próbuje stłamsić mój rozsądek. Inne ciekawe sugestie mile widziane. Pozdrawiam Błażej
Rekomendowane odpowiedzi