Krzysztof 1 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Witam wszystkich, kupiłem discusa z top model w wersji Eco.W zestawie jest ramka kabiny oraz szkło. Na zdjęciach na stronie top model widać czarną uszczelkę/ramkę między ramką a szkłem kabiny. Może ktoś z kolegów posiada ventusaa/diskusa i podpowie co to jest. Pozdrawiam Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 wewnętrzna część kabiny-taka podszewka i jest po sklejeniu w całość integralna częścią kabiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof 1 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 wewnętrzna część kabiny-taka podszewka i jest po sklejeniu w całość integralna częścią kabiny. Dziękuję za odpowiedź ale z czego jest wykonana ta podszewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Skoro nie ma opisu i nie jesteś w stanie rozpoznać ani nikt z otoczenia nie rozwikła tej zagadki to wyślij do mnie. Nawet klej dobiorę -wszystko za darmo . Opłacisz wysyłkę wte i na zad i będziesz wiedział co to za tajemnicze tworzywo użyli bracia Czesi. Może nie wybuchowy semtex albo zmodyfikowane piwem knedliki ? Nie wierzę , że użyli zwykłego PVC bo to by było zbyt oczywiste. Musi być jakiś myk ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi