Wiesiek Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Czy to duża różnica jak są gimbale mechaniczne lub z sensorami hali ? Czy duza?,ja roznicy palcami nie wyczuwam,no moze troche.To co w srodku jest podobno lepsze i trwalsze od mechanicznych, nic sie tam nie wytrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Ja mam mechaniczne. Macham nimi i nawet nie wiem czy mam łożyska. Mi to obojętne. Działają. Halla jak są dobrze zrobione to powinny dłużej działać. Tylko ile można latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motfil Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Czy duza?,ja roznicy palcami nie wyczuwam,no moze troche.To co w srodku jest podobno lepsze i trwalsze od mechanicznych, nic sie tam nie wytrze. Ja też różnicy nie poczułem zmieniając MC-20 na 28 chyba jedynie cena ,dlatego popieram zdanie kolegi który napisał że MZ 16 jest prostszą wersją MZ 32 .Miałem kiedyś MZ 24 i podobał mi się wyświetlacz i sposób programowania i jeśli pokazał by się taki pulpit to pierwszy jestem w kolejce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Ja mam mechaniczne. Macham nimi i nawet nie wiem czy mam łożyska. Mi to obojętne. Działają. Halla jak są dobrze zrobione to powinny dłużej działać. Tylko ile można latać Co nie ktorzy widza ogromna roznice,szczegolnie ci od Jeti .U mnie chyba cos z paluchami nie teges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motfil Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Co nie ktorzy widza ogromna roznice,szczegolnie ci od Jeti .U mnie chyba cos z paluchami nie teges Może piloci co latają zawodniczo albo fani Jeti .Wiek też robi swoje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Wydaje sie że nie odczuje sie różnicy. Jakos nie moge sobie wyobrazić takiej sytuacji, jak patrze na czułość i odpowiedź moich drążków na ruchy. To bardziej podpada pod homeopatie . No chyba że potencjometry drążków są beznadziejnej jakości. Ale też może być że układ halla jest kiepsko zrobiony. Czyli porównanie kiepskiego i dobrego radia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi