mikolajplaz Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Uznałem, że poprzednie powitanie było napisane źle, ponieważ miało błędy i było pisane na szybko Cześć, nazywam się Mikołaj. Pochodzę z okolic Poznania. Mam podstawową wiedzę o modelarstwie, którą chcę rozwijać. Stwierdziłem, że to forum będzie odpowiednie do tego aby zwiększyć tą wiedzę. Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 http://pfmrc.eu/index.php/topic/15944-regulamin-polskiego-forum-modelarzy-rc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Popraw avatar - Masz dwie możliwości. Albo w ogóle brak, albo wa avatarze musisz być Ty. Ale, bez przesady, nie musi to być zdjęcie dowodowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Tłumaczę na PW co i jak zrobić, póki co się nie udało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi