Kedusme Opublikowano 17 Lutego 2019 Opublikowano 17 Lutego 2019 Witam wszystkich, Jestem tu bo mam zamiar zbudować swój pierwszy samolot RC. Interesuję się akwarystyką, zwłaszcza roślinną i od jakiegoś czasu modelarstwem - póki co naziemnym elektrycznym off roadem.
jarek996 Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 Czesc ! Dla odmiany idz w nadziemne , spalinowe
Chuck Yeager Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 Akwarystyka roślinna to jest niezły czad. Mój znajomy ma pół piwnicy pod domem w tym. Butle z C02 i inne takie a akwaria po 1000 l tylko z roślinami. Wygląda to mega. W modelarstwie zwłaszcza lotniczym emocji Ci za to nie zabraknie - nie będzie takiej sielanki jak przed akwarium ale przecież po to jesteś właśnie tu a nie na forum filatelistycznym.
Kedusme Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Opublikowano 19 Lutego 2019 Glon w akwarium albo co gorsza sinica też potrafią podnieść ciśnienie:) Ja mam tylko 200litrów, bo na tyle pozwala mi moje mieszkanie, ale tak jak mówisz, butla pod kanapą i szafa soli do nawożenia:) A wracając do tematu, jak się wkręcę do pewnie będą spaliniaki, na początek zrobię nieduży elektryczny prawdopodobnie z foamexu, bo mam do niego łatwy dostęp jak i do maszyn. Muszę też rozejrzeć się za kablem do apki 4ch od esky, żeby trochę posymulować na tym co mam nim kupię coś lepszego.
Rekomendowane odpowiedzi