Gość Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 No to prosze : MTB i SZOSA . Pozniej dosle jeszcze moj ZIMOWY na ktorym trenuje od jesieni do wiosny ...... Pod MTB widac moj plecak ( 30 L ) z ktorym jezdze na wszystkie moje wyprawy ( od weekendu do 14 dni ) . Ciuchy na wieczor po rowerze ( 1 para bokserek , spodenki 3/4 , 2 koszulki , najcienszy polarek i japonki ) , kapielowki , mapy , ladowarki do amortyzatora , Garmina , telefonu i aparatu ( w sumie to jedna z 4 wyjsciami i rozne kable ) , mala apteczka , kilka drobiazgow do roweru ( narzedzia , pompki do kol i amortyzatora , 2 szprychy i latki + 2 detki + jedna zapinka do pedalow gdyby mi sie gdzies od buta odkrecila) , kurtka rowerowa z dlugim rekawem + przeciwdeszczowko - przeciwwiatrowka ) i aparat . Totalny MINIMALIZM No i sotatnie zdjecie dla Ciebie Jarek ( pewnie bywasz tu 5 razy w roku ) . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 To może osobny wątek - rowerowy zrobimy :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 W lipcu 2018 kupiłem sobie gravela -Kellys Soot Póki co tylko niecałe 800km zrobione, ale rower mi się bardzo podoba, daje dużo frajdy i na szosie i w terenie. W tym sezonie planuję więcej jeździć, nawet chciałem zacząć tydzień temu, ale zmarzłem porządnie po 2km mimo ciepłego ubioru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi