goleo7 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam, chciałem przedstawić model nad którym pracuję od kilku miesięcy- ZLIN 526 w malowaniu ŻELAZNY, SP-CSU. Dopiero teraz znalazłem czas na zaprezentowanie etapów budowy, postaram się nadrobić zaległości :mrgreen: . Jest to moja pierwsza prezentacja modelu na forum, więc proszę o wyrozumiałość . Model prawie całkowicie wykonany z balsy. Rozpiętość - 95cm Długość - 85cm Waga: nieznana Kilka zdjęć tego co dotychczas wykonałem : Ciąg dalszy nastąpi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Czesc,bardzo ładnie wykonujesz to mógłbym poprosić o plany ? pyra_1993@o2.pl Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goleo7 Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Niestety plany nie są mojego autorstwa i nie mam zgody na rozpowszechnianie ich;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goleo7 Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Kolejne postępy przy modelu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Trzeba przyznać że wychodzi Ci to super. Możesz powiedzieć coś jaką metodą nakładasz wzory na model. To są rysunki czy kilka warstw folii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Cześć. Bardzo fajny model. :wink:. Powodzenia :wink: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goleo7 Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Trzeba przyznać że wychodzi Ci to super.Możesz powiedzieć coś jaką metodą nakładasz wzory na model. To są rysunki czy kilka warstw folii ? Naklejki drukowałem w firmie reklamowej. Kosztowało mnie to więcej niż za oracover Naklejki miałem przygotowane w Corelu, dzięki koledze Rzepka. Te dwukolorowe naklejki to firma wykonywała poprzez naklejenie dwóch warstw, w przypadku 'ludzika' pod spodem biała część a na górze czarna;) pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goleo7 Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Po długiej przerwie przy pracach nad modelem, ZLIN wzbił się dziś po raz pierwszy w powietrze. Maski nie montowałem, bo jeszcze nie gotowa. Kabinka "robocza", bo finalna jeszcze nie ma mocowania. Udało się wykonać 2 loty po ok. 10 minut, bez żadnych uszkodzeń. Poniżej kilka zdjęć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supersamiec Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 A mozna poprosić chociaż o podobne plany? I czym całość jest pokryta, oracover? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Piękny model :shock: Teraz trzeba dorobić mu towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 To podwozie jest zrobione w skali :?: model bardzo ładny wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 wiesz co? Obrzydliwie............piękna maszynka ci wyszła < 8) :shock: masz jakieś planicha? może go w depro zrobię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.