Barlu Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam. Nazywam się Bartek i mieszkam w Żelechowie. Droga miedzy Lublinem a Warszawą. Na tym forum już 99% modelarzy kojarzy mnie z moich wybryków :devil: Tak czytając forum zawsze widzę "przywitaj się przywitaj w powitalni", mi nikt tego nie powiedział gdy tu zagościłem, powitalnie zobaczyłem miesiąc po przybyciu tu potem jakoś głupio było mi pisać powitanie po miesiącu. Ostatnio mnie natchnęło, przywitam się. No i dziś przyszedł dzień kiedy to i ja po niecałym roku się tu wpisuje :mrgreen: Witam was Gorąco Pozdrawiam :wink: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Czy ja Ciebie już gdzieś nie widziałem? hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Dzień dobry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Lubar, jakoś gościa nie kojarzę , mówisz że jesteś już cały rok na forum !!! Hm... dziwna sprawa ... :crazy: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Wpadl z nienacka i od razu Moderatorem SB zostal. Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Wiiiitaj... dobrze, że teraz się witasz bo rok temu mnie tu jeszcze nie było i bym Cię nie przywitał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 witamy na forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Lubarciński, jakbyś jeszcze literówkę w podtytule poprawił, to w ogóle byłbyś najgrzeczniejszym użytkownikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 A ja zgłaszam oficjalny protest !! !! To co tu się wyprawie jest nie do przyjęcia !! Nie dość że gość się wita jak należy, nie dość ze gość jest moderatorem SB to przypieliście mu krawat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chyba pierwszy przypadek że wita się gość pod krawatem, zawsze tu sami luzacy wpadali a ten taki elegancik pod krawatem :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 No bo Bartek to arystokrata i zawsze chodzi w krawacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.