Skocz do zawartości

Mechanik lotniczy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obejrzałem sobie i widziałem podobne do samochodów a potem taki gracz przyjdzie do warsztatu i powie .......... panie ja wiem bo oglądałem jak to w komputerze robią .... tak drogo pan chcesz ?

Opublikowano

W tym przypadku nie ma takiej obawy. Taki malkontent musiałby się cofnąć w czasie o dobre 80 lat. Technika też była trochę inna niż teraz, ale podstawy te same.

Opublikowano

Rozbawiłeś mnie, dokładnie jest to samo jako mechanika a tylko doszła elektronika jako sterowanie. Może inne materiały i obróbka a silnik spalinowy kompletnie sie nie zmienił. Tam w komentarzy ktoś słusznie napisał że ma się to nijak do rzeczywistości bo weź odkręć śrubę zapieczoną w miejscu z trudnym dostępem

Opublikowano

Ssanie, sprężanie, praca, wydech się nie zmieniły, ale tam jeszcze są inne elementy do naprawiania. Pisząc technika miałem na myśli właśnie materiały i rozwiązania konstrukcyjne samolotów jako całości. Sporo zmian zaszło przez te 80 lat. To tylko gra, reala nie zastąpi. A rozbawienie bezcenne  :D.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.