Osa Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Moi drodzy… Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na ten post, jeśli nie to wybaczcie. Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi i mam nadzieję, że wybaczą mi tą prywatę. Koledzy… bardzo duże i wdzięczne podziękowanie ślę dla Was, za to że jesteście, za to że poczułem iż nie jestem sam i za to, że czuję iż sam nie zostanę. Jeśli będę kiedykolwiek mógł Wam w czymś pomóc to… jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Adamie i wzajemnie. Im nas przychylnych sobie nawzajem więcej tym lepiej. I sam na pewno nie zostaniesz :-) Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Jakby to powiedział pewien wódz od tego oni są o tego są oni! :wink: zdrowia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.