Osa Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Moi drodzy… Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na ten post, jeśli nie to wybaczcie. Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi i mam nadzieję, że wybaczą mi tą prywatę. Koledzy… bardzo duże i wdzięczne podziękowanie ślę dla Was, za to że jesteście, za to że poczułem iż nie jestem sam i za to, że czuję iż sam nie zostanę. Jeśli będę kiedykolwiek mógł Wam w czymś pomóc to… jestem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Adamie i wzajemnie. Im nas przychylnych sobie nawzajem więcej tym lepiej. I sam na pewno nie zostaniesz :-) Pozdrowionka Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Jakby to powiedział pewien wódz od tego oni są o tego są oni! :wink: zdrowia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.